Over ons

Sphere Concepts is meer dan 20 jaar geleden opgericht door Bjorn Van Tornhaut. Door de passie van Bjorn en zijn team, is Sphere Concepts uitgegroeid tot een volwaardig interieurontwerpstudio gelegen in het hartje van Schilde. We zorgen voor interieur design van A tot Z, of het nu in het binnenland of buitenland is. Of uw stijl nu minimalistisch of kitsch is, of uw ruimte nu groot of klein is… Bij ons past een totaalconcept onder elk dak.

Onze visie

Strak, landelijk, klassiek … Iedereen heeft een eigen specifieke smaak. Dus waarom zou u genoegen nemen met een standaardoplossing? Bij Sphere Concepts vertalen we uw stijl in een klassevol interieur dat uniek, persoonlijk en harmonieus is. Van de grote lijnen tot de allerkleinste details, werken wij een concept voor u uit.

Showroom Schilde

Inspiratie nodig? Neem gerust een bezoekje aan onze showroom in Schilde. U kunt er van woensdag tot zaterdag doorlopend terecht van 10u tot 18u. Maandag en dinsdag langskomen? Dan kan u best een afspraak maken. 

Van totaalinrichting tot piece unique

Of u nu uw hele woonst of slechts een ruimte wil laten inrichten? Of u zoekt enkel een tapijt als finishing touch? Wij zijn er voor u. Onze architecten, ontwerpers en technici adviseren u graag bij het maken van de juiste interieurkeuze. Dat bewijzen onze realisaties.

Bekijk Realisaties

Alles onder één dak

Het ontwerpen van een interieur dat bij u én uw budget past, is puur vakwerk. Alles moet tot in de puntjes kloppen. De juiste gordijnen, de perfecte zitbank, de geknipte verlichting, …

Die totaalvisie vraagt om een totaalaanpak. Daarom vindt u bij Sphere Concepts alles onder één dak: licht- en kleuradvies, vloeren, meubels, accessoires, tapijten en gordijnen. Altijd van topkwaliteit.

Overtuigd van ons verhaal?

Twijfelt u aan de inrichting van uw woning, huis of kantoor? Wilt u zicht op een totaaloplossing of heeft u carte blanche in uw interieur design? Wij staan u met raad en daad bij. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.